Het pad van de ziel

jaarcursus intuïtieve groei, meditatie en healing

 

Wens je graag je intuïtie te verfijnen…, Mediteer je graag… Heb je interesse om je persoonlijkheid via healingsoefeningen en meditaties in harmonie af te stellen op je Ziel (je innerlijke stem van wijsheid)… Wil je graag inzicht krijgen in beperkende karaktertrekken en de nodige healingsoefeningen om deze te transformeren in opbouwende kwaliteiten… wil je graag leren om je Ziel te channelen en met de taal van de Ziel jezelf en anderen te leren healen (elke les zijn er ziele-healingsoefeningen met 2)… vind je het fijn om via meditatie contact te ervaren met de fijnstoffelijke lichtwezens (engelen, aartsengelen, ascended beings en het speelse dolfijnbewustzijn…). Dan is deze cursus misschien wel iets voor jou.
Elke avond omvat een stukje theorie , een meditatief deel en healingen met de Ziel. Doorheen de meditaties en healingen ervaar je een bewuste verbinding met je Ziel (je tijdloze Zelf), de Lichtwezens, de kracht van de 7 stralen, de 12 kosmische Lichtvlammen, de engelenwereld, de speelsheid van de dolfijnwezens, de Siriuswezens en leer je om een vriendschapsbrug te creëren tussen je Ziel en persoonlijkheid.

 

In 8  avonden behandelen we de zielestralen:
ze omvatten: verbinding met je innerlijke wil en kracht, je innerlijke bron van liefde en wijsheid, je actieve intelligentie, de inzichten om conflicten te transformeren in harmonie en schoonheid, om met devotie en idealisme in je leven te staan, om orde en magie daar waar het nodig is in je leven binnen te brengen…
Aan de hand van meditaties, healingsoefeningen (soms individueel, soms met 2) en channeling van elke straal leer je om de opbouwende aspecten van elke straal te integreren in je dagelijks leven en om onbewuste beperkende patronen en karaktertrekken te transformeren. Hoe meer je de stralen vanuit je Ziel ipv persoonlijkheid beleeft, hoe meer je vanuit innerlijke rust en wijsheid in de wereld staat en hoe vlotter je aanvoelt wat intuïtief jou pad is.

Het pad der dolfijnen behandelen we in 7 avonden.
Hier verbinden we ons meditatief met een planetaire dimensie uit ons zonnestelsel: Venus (bron van liefde), Mercurius (communiceren vanuit innerlijke stilte zodat je intuïtie helder en duidelijk een plaats krijgt in je leven), Jupiter (respect), Neptunus (doorzien van oude illusies: beperkende karaktertrekken en gewoontepatronen die je gebonden houden aan oude situaties), Uranus (oude structuren doorbreken), Pluto (zwaarte in lichtheid transformeren) en Sirius (de grote stilte; channeling van de 12 chakras (5 dimensioneel bewustzijn).
Door deze meditatieve connectie ontstaat een rijke bewustzijnsverruiming, een diepe ervaring van het “Zijn” en een dieper begrip omtrent “Creatie”.
We gaan ook dieper in op de mythologie van Atlantis, de Egyptische Hathorwezens en de Gouden Drakenenergie van barmhartigheid.
Tijdens elke avond leggen we meditatief contact met het dolfijnbewustzijn (om meer liefde, speelheid, soepelheid in onze cellen te brengen).

 

De healingtechnieken die aangereikt worden tijdens de opleidingen reading healing en het pad van de Ziel vullen elkaar aan en beide opleidingen verrijken elkaar.

 

  • Inschrijving : telefonisch
  • 15 dinsdagavonden : start terug in september 2023
  • Uur : 19.15 u tot ongeveer 21.45 u.
  • Meebrengen : dikke kousen of pantoffels gezien de cursusruimte zonder schoenen betreden wordt.
  • Prijs : € 530, inclusief cursus.
  • Inschrijvingsvoorwaarde : houden van meditatie