Merkabah meditatie

Mer = licht, Ka = Geest, Ziel, Bah= lichaam

 

De Merkabah is ons levend kristalveld, die door meditatie terug kan gereactiveerd worden. Ooit, in een ver verleden, was dit veld bij iedereen in perfekte staat; maar door talrijke trauma’s, opgelopen doorheen de tijden, werd de werking verstoord. Dit had tot gevolg dat we vergaten Wie we zijn en hoe Universele Liefde voor alle leven aanvoelt; we leerden om ons hart te sluiten.
De eerste 3 lessen leren we de Merkabah meditatie aan en vanaf les 4 leren we via diepgaande meditatie met de merkabah werken. De Merkabah is een levend krachtveld waardoor het snel reageert op onze gedachten en gevoelens: vandaar dat de intenties die je erin plaatst zeer snel gerealiseerd worden.

 

praktische toepassingen merkabah meditatie :

je kan er je intenties en doelstellingen in plaatsen voor inzicht, transformatie: vb. ideaal werk, ideale relatie, innerlijke rust, transformatie beperkende karaktertrekken, inzicht in ziektepatronen…
bescherming van je geliefden
je woning, wagen omhullen in een beschermend krachtveld
jezelf (lichaam en aura) beschermen en omhullen in je eigen veilig merkabah veld
je intenser op één lijn verbinden met je Ziel, en helderder de signalen van je ziel ontvangen
het plaatsen van je merkabah in meditatie (blijft 48 uur actief) heeft een rustige, harmonieuze uitstraling voor je omgeving (gezin, werk…)
je kan ook jezelf en anderen healen vanuit je merkabah (ook ideaal als aanvulling of voorbereiding op de opleiding reading healing)
zorgt voor een diepere healing van het mannelijk en vrouwelijk aspect in jezelf.
de liefde naar jezelf (eigenwaarde, zelfrespect, zelfvertrouwen…) vergroten…

Een geactiveerde Merkabah creëert een beschermend hitte omhulsel met een doorsnede van 18 m. De kracht van deze uitzonderlijke meditatie houdt je elektro-magnetisch veld onaangetast in tijden van emotionele turbulentie want de merkabah vibreert op je 4 dimensioneel bewustzijn terwijl de chaos op aarde trilt op 3 dimensioneel bewustzijn. De merkabah beschermt ons tevens tegen schadelijke stralingen, zoals gsm masten… In de cursusruimte staat er een stervormige tetraëder (de 1e stap voor het opstarten van de merkabah) op ware grootte, waarbij elk de kans krijgt om er een poosje in te staan.

 

We verdiepen ons ook in de oorsprong van de Merkabah o.a.:

 

  • De antieke mysteriën: teruggaand tot Lemurië en Atlantis en ontdekken de ware de roots van de mensheid gebaseerd op de recente ontdekkingen van de Soemerische kleitabletten: hieruit blijkt dat het oude testament overgenomen is van veel oudere geschriften die verwijzen naar een Godenvolk neergedaald uit de Hemel ‘de Annunaki’.  De link met het leven van Jezus na zijn kruisiging.
  • elke avond omvat: aanleren en werken met de merkabah via meditaties en de antieke mysteriën: dit is de theoretische achtergrond van de roots van de merkabah die verbonden is met onze oorsprong.
  • De cursus is gebaseerd op eigen ervaringen, studiemateriaal van Ananda en de workshops gevolgd bij Drunvalo Melchizedek, wijlen Maurice Eeraerts en Jasmuheen. Zie tevens de 2 boeken van Drunvalo ‘De Geometrie van de Schepping’.
  • Inschrijvingsvoorwaarde: graag mediteren en interesse in antieke mysteriën.  Deze meditatie is gebaseerd op heilige geometrie waardoor de meditatie wat meer studiewerk vergt maar eenmaal verworven gaat de merkabah meditatie vloeiend.
  • Aanvullend op deze cursus: de cursus ‘Leven vanuit je hart’ ;  Ze kunnen samen of ook los van elkaar gevolgd worden.  Nieuw: tijdens de laatste les “leven vanuit je hart” verbinden we alle hart – brein connecties in 1 verbonden hartveld van waaruit een permanente merkabah geactiveerd wordt.

 

  • Data: 7 dinsdagen in 2019 van 19.15 tot 22 u.: 19.3,    2.4,   16.4,   30.4,     14.5,   28.5,    18.6
    Gelieve 10 min. voor aanvang aanwezig te zijn. De deur is open vanaf 19 u.
  • Prijs: € 275, inclusief lijvige cursus met alle oefeningen. Betalingsvoorwaarden: zie rubriek “algemene info”